HOME » ЗА НАС » ИНОВАЦИИ

ИНОВАЦИИ – НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Металът има огромен потенциал за развитие на иновации в решенията за опаковане. От опаковки за дъвки до готови ястия и напитки, приложенията са ограничени само от въображението на дизайнерите! Непрекъснато се намират нови приложения и новите форми и дизайн могат да спомогнат за известност и разпознаваемост на марката. В резултат на отличните си качества, метала вече се използва за широка гама от продукти и разполага с потенциала за по-нататъшно развитие, за да отговори на очакванията на потребителите. Производството на метални опаковки е прогресивна индустрия с поглед към бъдещето. Нейните продукти имат силно екологично предимство и изключителни защитни качества, които са в основата на продължаващата еволюция и позиция на водещ опаковъчен материал. Така производителите и техните научноизследователски и развойни екипи ще продължат да слушат потребителите. Същевременно работят в партньорство с притежателите на марки за разработване на иновативни и вдъхновяващи дизайнерски решения, за да задоволяват нуждите на пазара.

МЕТАЛЕН КАПАК ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА КОНТЕЙНЕР ЗА ПРОДУКТИ„МАСТЕР КАПАК“

LID MASTER TYPE
LID MASTER TYPE

Свидетелство за регистриран полезен модел

Металният капак е предназначен за затваряне на метална кутия съхраняваща продукти от хранителната промишленост, като сирене, пчелен мед, олио, зехтин и др.

МЕТАЛЕН КОНТЕЙНЕР„ПИРАМИДАЛНА КУТИЯ“

PYRAMIDAL TIN CAN
PYRAMIDAL TIN CAN

Свидетелство за регистриран полезен модел

Металният контейнер е предназначен за съхранение на продукти от хранителната промишленост, като сирене, пчелен мед, олио, зехтин и др.

Регистрации за полезни модели в Германия. Унгария, Гърция, Турция и Румъния

КАПАЧКА ЗА БУТИЛКА “EASY CROWN”

Easy crown
Easy Crown Свидетелство

Свидетелство за регистриран полезен модел

Капачката за бутилка е предназначена да осигурява херметично затваряне под вакуум на стъклени бутилки използвани в питейната промишленост.